Actes

01/07/2018 - 26/07/2018
viu l'estiu 2018

comença l’Estiu a Sant Cosme!

El proper 25 de juny comença l’Estiu a Sant Cosme d’enguany! Amb l’impuls i el treball de diverses entitats i persones del barri, aquest mes trobareu unes activitats plenes de diversitat, carrer, jocs, família i convivència al barri de Sant Cosme.

Us convidem a compartir aquesta trobada estiuenca amb tot el barri! Hi trobareu les ja tradicionals nits de cinefòrum a la fresca, un espai on ens reunim tots els veïns i totes les veïnes per a gaudir d’un vespre de pel·lícula i convivència! L’excursió a les piscines Bassa de Sant Oleguer ens farà passar la calor de la manera més divertida, i als tallers de cuinaCosmexef aprendrem a fer els menjars més frescos i saludables. Podreu gaudir d’aquestes i moltes altres activitats!

Però aquest any tenim una novetat: les Tardes a la plaça! Totes les tardes de dimarts, la Plaça Remodelació s’omplirà de vida i convivència amb els racons de manualitats, esports, ball i infància. Hi tindrem música, zumba, k-pop, tallers d’estampat i atrapasominis… i per refrescar-nos, un taller de llimonades aromàtiques casolanes! Les tardes a la plaça vol generar un espai de trobada obert a tot el barri, un lloc on passar uns vespres animats i plens de diversitat.

Per acabar l’Estiu a Sant Cosme, no pot faltar la tradicional Festa de l’escuma!

Lloc: barri de Sant Cosme - - El Prat de Llobregat

Document: programació (3.67 MB)
%d bloggers like this: