PROJECTE D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA INTERCULTURAL

 

 

 

 

Què és l’ICI?

“Intervenció Comunitària Intercultural” vol dir: fer coses pensades (intervenció) en i amb la comunitat (comunitària) tenint en compte la diversitat (intercultural).

El projecte (2014-2017) que es desenvolupa a Sant Cosme i s’ha posat en marxa el mes de  Juliol del 2014 , pretén fomentar la convivència ciutadana i el desenvolupament de la comunitat, mitjançant la participació de tota la ciutadania. És per això que, amb una intervenció preventiva, treballem per millorar la integració i la cohesió social a Sant Cosme , capacitant el conjunt de la població per afrontar les problemàtiques, reptes i oportunitats presents al municipi. Tot i la vocació comunitària del projecte, posarem especial atenció en infants, joves i famílies de Sant Cosme

La iniciativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, que impulsa l’Obra Social “la Caixa” en 40 territoris d’Espanya, i desenvolupa a Sant Cosme l’entitat Fundació Secretariat Gitano amb la col·laboració del Pla d’Actuació de Sant Cosme de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat.

Us mantindrem informats de les novetats del projecte

la caixa  fundació  ajunta

325 Registres trobats

Pàgina següent »