30/04/2012

Éxit rotund de l’estrena de l’obra de teatre ” Les dones sàvies al Japó”

Més de 200 persones van poder gaudir ahir de l’estrena de l’obra de teatre ” Les dones sàvies al Japó” a l’Equipament Cívic Delta de Llobregat.
És la primera representació d’una obra molt particular, perquè les actrius són dones de Sant Cosme. L’argument tracta d’una llegenda en què es valora la gran importància que hem de donar a la saviesa i a l’experiència de les persones grans.
Aquest gran éxit ha estat possible a l’entussiasme de les Dones Sàvies de Sant Cosme i la professionalitat i dedicació de la seva directora, l’Anna Garcia.
Es va comptar amb la presència del Regidor delegat del Pla d’Actuació de Sant Cosme, sr. David Vicioso i la regidora de serveis socials sra. Margarita García, a més d’entitats, tècnics, familiars de les actrius i ciutadania.

Document: programa (1.74 MB)